Augusztusi programok

Közzétette:

 

Augusztus az utolsó hónap, amikor nincs iskola, amikor sokan még jól megérdemelt szabadságukat töltik, mielőtt ismét elkezdődik a „hajtás”. Van még tehát néhány hét, amíg bátran válogathatunk a rengeteg programból, melynek mi egy picike részét összeszedtük az ajánlónkba.

 

augusztus

 

 

Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep, Augusztus 03-07, www.keszthely.hu, A kitelepülő 14 borház többsége a megyében végzi borászati tevékenységét. A rendezvény programját minden évben számos kulturális és szórakoztató esemény színesíti. Minden nap izgalmas programokkal várják a közönséget a szervezők a borutca színpadához, délutánonként gyermekprogramok, az esti órákban élőzenei koncertek szórakoztatják majd a közönséget. A finom ízek, a gasztronómiai különlegességek elmaradhatatlan részét képezik a rendezvénynek. A borutca bejárata előtt – a kézműves utcában – látványos kirakodóvásár várja az érdeklődőket.

 

Ábrahámhegyi Bornapok, augusztus 03-07, www.abrahamhegy.hu, Ábrahámhegyen öt napig minden a borról szól majd, ahol a frissítő nedűk kortyolása közben zene és tánc szórakoztatja a nagyközönséget. A kicsik gyermekprogramokon köthetik le magukat. Az esténket pedig szórakoztató műsorok és sztárfellépők teszik még teljesebbé.

 

Paloznaki Jazz és Borpiknik, augusztus 04-06., www.jazzpiknik.hu, Jazz, bor, Balaton! Piknikezők a fűben, jazz a levegőben, bor a kézben. Vendégszeretetben nehéz Paloznakot überelni és ez a fellépőkre is igaz: a két napon át tartó, családias hangulatú happening tarka forgatagában piknik-kompatibilis formációk és előadók fordulnak meg. Paloznak utcái megteltek élettel, illatokkal, zenével, andalgó emberekkel, és ez idén sem lesz másképp.

 

Balatonfüredi Borhetek, augusztus 06-28., www.balatonfured.hu, A borosgazdák a Tagore sétányon felállított, hangulatos borsátraikban három hétig várják a vendégeket. A Kisfaludy színpadon tartott ünnepélyes megnyitót követően újabb borlovagrend avatást tartanak.

 

Gyógynövénynap – Denevér éve a Levendula Házban, augusztus 06, Tihany, www.bfnp.hu, A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel várja gyógynövénynapra az érdeklődőket Tihanyba, a Levendula Ház Látogatóközpontba. A látogatók nap folyamán megismerhetik és megfigyelhetik a levendula lepárlás módját. A foglalkoztató teremben levendula zsákot varrhatnak és a belépőjegy megváltásával vendége a Levendula háznak egy csésze teára, aki hozza saját bögréjét. A kézműves foglakozás és a lepárlás megtekintése díjmentes.

 

XXIV. 40 halász emléknap – a balatoni halászok napja, augusztus 06-07, www.vonyarcvashegy.hu, A többnapos rendezvénysorozat műsorai több helyszínen is zajlanak. Így a rendezvénytéren, a strandon, a Szent Mihály-dombon és kápolnában, a 40 halász emlékhelyen és a Balatoni halászok parkjában. A programsorozat keretében halászléfőzésre is sor kerül színes, szórakoztató programok kíséretében. Kezdettől fogva a halásznapok népszerű programja a látványos tűzijáték.

 

XVII. Zalakarosi Bornapok, augusztus 11. www.zalakaros.hu, Ez alkalomból a helyi boros gazdák mellett számos más borvidékről is hívunk pincészeteket, és a helyi specialitás, a Tónai mellett más zalai és balatoni borok is kóstolhatók. A rendezvény ideje alatt a Gyógyfürdő téren kirakodóvásár, kézművesek bemutatói és borházak várják a Vendégeket.

 

XII. Badacsonyi Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnepe,  augusztus 12-14, www.badacsonytordemic.hu, A csavaros szarvú szürkemarha igazi hungarikum, amiből a Balatonnál is találni szép számmal. Aki zoológusi érdeklődésből megy el a fesztiválra, csalódni fog, itt inkább azt tudhatod meg, milyen ízű a szürkemarha-gulyás. Erdei Ferenc szerint” nem húslevesízű, nem is olyan, mint a paprikás, hanem a kettő között álló saját íze van.” És mivel egy fesztivál sem lehet teljes zene nélkül, a jó ebédhez majd itt is szól a nóta, és mivel csúszik legjobban a szürkemarhagulyás? Persze, hogy a szürkebaráttal.

 

XII. Györöki Bor & Dal Fesztivál, augusztus 12-14, www.balatongyorok.hu, A rendezvény ideje alatt a Balaton-parti Borutcában környékbeli boros gazdák és pecsenyesütők kínálják boraikat, ételeiket és kézműves kirakodó vásár színesíti az eseményt.

 

Rózsakő Fesztivál, augusztus 17-21, www.badacsony.com, Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Badacsonyban a Rózsakő Fesztivál a “Hegy, víz, bor és szerelem” jegyében. A badacsonyi Rózsakő jelentős hatással lehet a szerelmi életre. A legenda szerint ugyanis, ha egy pár ücsörög egy kicsit a Rózsakövön, egy éven belül összeházasodnak, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. A szórakoztató eseményeken, koncerteken kívül gazdag állandó programok is várják a Vendégeket: bortúra nosztalgia terepjáróval, városnéző kisvonat, régiójáró busz, kulturális lehetőségek úgy mint Egry festményritkaságok, Szegedy Róza és Kisfaludy Sándor életét bemutató múzeum.

 

V. Hévízi Borünnep, augusztus 17-21, www.heviz.hu, Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Hévízi Borünnep, a város legnagyobb fesztiválja. A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy az idelátogató külföldi és belföldi vendégek számára megmutassa Magyarország méltán elismert borrégióit és kiválasztott képviselőit.

 

Siófolk Fesztivál és Bor és Kenyér Ünnepe, augusztus 17-21, www.kulturkozpont-siofok.hu, Bor és Kenyér Ünnepe hagyományosan a régió egyik legnagyobb eseménye, a nyári szezon legnagyobb fesztiválja Siófokon, amely augusztus 20-a köré szerveződik. A tradícióknak megfelelően a fesztiválon fontos szerepet kap a gasztronómia, amely mellett változatos kulturális és családi programok, koncertek és ünnepi események várják a közönséget: kenyérszentelés, a város bora választás és tűzijáték.

 

Balatonboglári Szüreti Fesztivál, augusztus 18-21., www.boglariszuret.hu, Idén is rengeteg fellépővel 2 színpadon, BB Aréna bulisátorral, BB bor- és pezsgőudvarral, a Balatonboglári Borvidék boraival, kézműves és kirakodóvásárral, szüreti felvonulással és vidámparkkal várjuk a szórakozni vágyókat.

 

Hagyományőrző Napok, augusztus 20-21., www.szigliget.hu, Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a „Hagyományőrző Napok” programsorozatunkat Szigligeten, a várban. A két izgalmakban is bővelkedő nap során a meghívott hagyományőrző egyesületek számos, látványos bemutatóval ajándékozzák meg a közönséget, de természetesen a középkori muzsika sem hiányozhat a repertoárból. A szigligeti Hagyományőrző Napok részeként rendeznek apródavatást, solymászbemutatót is. Az alsóvárban kialakított színpadon fergeteges programok várják nemcsak a hagyománytisztelőket, hanem mindenkit, aki szeretne új élményekkel gazdagodni.

 

IV. Fonyódi Harcsafesztivál, augusztus 26-27, www.fonyod.hu, A magyar és az ide látogató külföldi turista számára a halfogyasztáshoz kívánnak kedvet csinálni a szervezők a harcsa több féle módon való elkészítésének bemutatásával.

 

Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál, augusztus 12-20., www.summerfest.rackeve.hu, Ráckeve, Ács Károly Művelődési Központ Szabadtéri színpad, Szegedi Kis István sétány, Savoyai Kastély Duna-part

Minden évben gazdag programkínálattal találkozhatunk: operett és színházi előadás, koncert és humor, gyermekszínház és az elmaradhatatlan táncpanoráma előadások a Művelődési Központ szabadtéri színpadán kerülnek bemutatásra. Augusztus 12-én, pénteken a Csodaszarvas legendája elevenedik meg a Cervinus Színház előadásában, 13-án, szombaton Strauss Est lesz a Monarchia Zenekarral, míg 14-én vasárnap a Csík Zenekar koncertjét hallgathatjuk, ahol vendégművészként Ferenczi Györgyöt köszöntik. Augusztus 15-én hétfőn a családoké a főszerep a Gyermekek Summerfestjén, ahová az Alma Együttest, valamint a Kéve és a Bokréta Néptáncegyüttest várják. 19-én, pénteken kerül sor a hagyományosan népszerű Vízikarneválra és lampionos csónakfelvonulásra, amely vízparti partyval zárul. Augusztus 20-án, szombaton, a nemzeti ünnep estéjén a Szent István napi ünnepséget zenés menettáncos felvonulás, majd Summerfest Nemzetközi Gálaműsor követi 16 ország részvételével, amely késő este az ünnepi tűzijátékban csúcsosodik ki.

 

Barokk Kastélynapok – A sokszínű barokk, művészetek Grassalkovich udvarában, augusztus 6-7., http://www.kiralyikastely.hu/, A Kastély nyitásának 20. évfordulóján a barokk kort reprezentáló művészeti eseményekkel és Mária Terézia 1751-es fényes fogadtatását bemutató kétnapos programmal ünnepelünk. I. Grassalkovich Antal által létrejött barokk kultúra értékeit őrizni, ápolni az új generációk számára átadni hivatott 15 éves múlttal rendelkező esemény sikere töretlen, évről évre új látogatókat vonzva ezzel a kastélyba.

Grassalkovich Antal célja nem kevesebb volt, mint a magyarok ünnepévé tegye a királynő látogatását, a rendezvényünk célja sem kevesebb, méltón, hitelesen bemutatni e nemes hagyatékot, hogy ezzel a gödöllői kastély a kulturális élet kiemelkedő színterévé és turisztikai célpontjává váljék.

A tervezett programokból:

–  Barokk kosztümös keretjáték
–  Élő sakk, és élő kertszobrok, pantomim előadások
–  Barokk zene, tánc, kertépítészeti és harcművészeti bemutatók
–  Vásári bábelőadások, barokk kori erőpróbák és népi játékok
–  Barokk Világ, fesztiválzáró régizene koncert, táncelőadással
Meglepetés program – különleges épületfestés, fényjáték animáció a kastély főhomlokzatán.

 

XXVI. Körös-toroki Napok, augusztus 4 – 7., Csongrád, Körös-torok, www.ktncsongrad.hu, A Körös-Toroki Napok célja, egy generációkat átívelő színes fesztivál, ahol a régió családja is megtalálják a számukra megfelelő időtöltést, ráadásul Ingyenesen. Így nem csupán a strandot látogathatják, de a nappali sport, művészeti, egészségügyi és kulturális programok mindenki számára díjmentesek. 

Az egykori városi mulatság hagyományaira építve a Körös-Toroki Napok valódi monstre fesztivállá nőtte ki magát az utóbbi években. A 25. jubileumi alkalommal a nagyszínpad is teljes egészében megújul, gigantikus hang,- fény, és vizuáltechnikát kap.

 

Hungarikum Fesztivál, augusztus 11 – 14., Szeged, Széchenyi tér, www.hungarikum-fesztival.hu, A Hungarikum Fesztivál nem csak egy összművészeti fesztivál, annál sokkal több, sokkal kézzelfoghatóbb, emberközelibb. Népszerűsége leginkább abban rejlik, hogy olyan – a szervezők által gondosan megválogatott – minőségi termékeket mutat be és kínál a közönségnek, amelyek ténylegesen a magyarsághoz, a magyar kultúrához szorosan kapcsolódnak. Így a kézművesek művészi alkotásaitól az őstermelők által házilag előállított gasztronómiai termékeken át az ősi magyar borvidékeken termesztett varázslatos nedűkig.

A Hungarikum Fesztivált övező időszakban számos kísérő rendezvény található Szegeden, amelyek széles skálán kínálják a különböző múzeumi, zenei, színházi, sport- és szabadtéri élményeket a kikapcsolódni vágyóknak. A fesztivál ideje alatt a család minden tagja felhőtlenül érezheti magát. A kicsiknek kézműves játszóházat biztosítanak, ahol fejleszthetik kreativitásukat és kézügyességüket a hungarikumok jegyében, valamint különböző fajátékokat próbálhatnak ki. Felléphetnek a Széchenyi tér végében felállított Pöttyös kalózhajóra is, ahol ügyességi játékok várják őket, miközben a szülők kedvükre nézelődhetnek, hiszen gyermekük megfelelő felügyelet alatt van. A kézműves utcában elismert népművészek kínálták portékájukat a citerától egészen a különböző szőttesekig.

 

Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN, augusztus 24-28., www.szin.org, A SZIN helyszínét, az Újszegedi Partfürdőt egy híd köti össze Szeged belvárosával, így az ország egyik legpezsgőbb kulturális és szellemi központja alig 10 perces sétára van a fesztiválterülettől. A SZIN négy napja alatt a dél-alföldi nagyváros kulturális központjává az Újszegedi Partfürdő lép elő. De a „SZIN beachen” nem csupán a zenében és a kulturális pezsgésben oldódhatnak fel a SZINesek, itt a dél-magyarországi szépség is tuningol. A délutáni, koraesti koncerteket sörrel vagy fröccsel a kézben, medenceparton lábat lógatva hallgatni, és közben a zenére lubickoló fürdőruhás csajokban vagy pasikban gyönyörködni, a SZIN-hangulat alapja.

 

MOSZT – Magánszínházak Országos Színházi Találkozója, augusztus 2-6. www.pecsvarad.hu, A moszt szláv nyelvekben hidat jelent, a szervezők célja, hogy összekösse a színészeket és a nézőket, a pécsváradiakat és a vendégeket, a művészetet és a hétköznapokat. A vár hangulata, a romok természetes díszlete sajátos hangulatot árasztva növeli minden évben a színházi estek meghittségét.

 

Szamárfül Családi Fesztivál, augusztus 19-21. Pécs, www.zsn.hu, Augusztus utolsó hétvégéjén különleges eseménysort kínál a Zsolnay Kulturális Negyed a családoknak: a Szamárfül Családi Fesztivált, amely rengeteg színvonalas programmal szolgál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Tamási Lovas Napok, augusztus 20-21., www.tamasi.hu, A verseny a megyei és a regionális bajnokság fordulója, ahol fogathajtók és díjugratók egyaránt megmérettetik magukat.

 

XV. Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál, augusztus 26-27., www.siklos.hu, A gasztronómiai rendezvény lehetőséget biztosít családok, baráti társaságok, munkatársak számára, hogy a Siklósi Vár tövében együtt töltsenek el egy csodálatos napot, élvezzék az ínycsiklandó ízeket és nem utolsó sorban a szórakoztató koncerteket.

 

Nemzetközi Szilvalekvárfőző Verseny, augusztus 19-20., www.szatmarcseke.hu, Környékbeli és külföldi főzőcsapatok gondoskodnak a régi, népi hagyomány – a lekvárfőzés – felelevenítéséről. Az idelátogatók bármelyik csapat sátránál bekapcsolódhatnak a „kavarásba”.  A rendezvény ideje alatt szabadtéri színpadon számos amatőr hagyományőrző csoport előadása fokozza a hangulatot.

 

47. Debreceni Virágkarnevál, augusztus 15-21., www.fonixinfo.hu,  A „Virágkarnevál” Debrecen legnépszerűbb turisztikai rendezvénye, az államalapító Szent István király szentté avatásának napjához és az új kenyér ünnepéhez, augusztus 20-ához kötődik. Az eredetileg egy napos rendezvény napjainkban már egy teljes hétig tart, különböző programokkal, koncertekkel. Ezt koronázza meg az augusztus 20-án megtartandó virágkarnevál.

 

XIV. Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó, augusztus 28., www.viragoskut-bio.hu, A rendezvény keretében a háromgémű kútnál köszöntik a Hortobágy Örökös Pásztorait, a nap folyamán bio alapanyagokból készült hagyományos pásztorételek, italok kóstolása, biobüfé, továbbá kézműves termékek bemutatója és vására, táncház, gyermek játszóház, szamaragolás, népi játékok is várják az érdeklődőket. A vendégek szórakoztatásáról népzenei együttesek, valamint a megye neves táncegyüttesei gondoskodnak.

 

X. Hegyeskő Nap augusztus 13. , www.demjen.hu, Ezen a napon a Hegyeskő tallér a „hivatalos” fizetőeszköz. A helyi és környékbeli főzőmesterek versenyeznek a vendégek tallérjaiért. Az ételekhez finom borokat is kóstolhatnak. Fellépnek a hagyományőrző népdalkörök, néptáncegyüttesek. A résztvevők kézműveskedhetnek, sőt a túrázni vágyók megtekinthetik Demjén nevezetességeit, bejárhatják tanösvényét.

 

„Végvári Vigasságok – Történelmi fesztivál Ostrom Láss csatát, ünnepelj győzelmet!”, augusztus 19-21., www.egrivar.hu, Haditornacsapatok bemutatója, családi és szakmai programok, kiállítások, táncházak várják az érdeklődőket. A fesztiválon újrajátsszák az 1552-es ostromot több száz hagyományőrző részvételével! Legyen részese, élje át a csata hevét, örüljön a katonákkal együtt a győzelemnek!

 

Alba Regia Feszt – Jazz Fesztivál, augusztus 8 – 10., albaregiafeszt.hu, A nagy zenei múlttal rendelkező Székesfehérvár belvárosa újra világhírű külföldi és magyar művészek, valamint szárnyukat bontogató ifjú tehetségek produkcióitól lesz hangos: Dzsessz, szving, blues, ragtime, dixieland, bepop, cool, fusion – nagyvilági dallamok a legnagyobbaktól.

 

Székesfehérvári Királyi Napok, augusztus 12-21., www.szekesfehervar.hu, www.fehervariprogram.hu, Életre keltett skanzen, középkori vásári hangulat, izgalmas, korhű játékok, fényfestészeti műalkotások a belváros házfalain, fölénk magasodó, közel ötméteres óriásbábok, királyaink koronázási ceremóniája a Nagyboldogasszony-bazilika romjai fölött, komoly-, könnyű- és katonazenei koncertek, valamint a 2015-ben a huszadik születésnapját ünneplő néptáncfesztivál – páratlan összművészeti eseménysorozat minden korosztálynak.

 

XI. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál, augusztus 17-21., www.kiralyinapok.hu, A 2016-ban huszonegyedik születésnapját ünneplő néptáncfesztivál vidám táncos forgataga 5 napon át megtölti az illusztris barokk kori belvárost és a fesztivál központját, a Táncházat. Az Alba Regia Táncegyüttes mellett a világ minden tájáról érkező csoportok látványos felvonulása és műsora után akár együtt is rophatjuk velük esténként a Fesztiválligetben.

 

Savaria Történelmi Karnevál, augusztus 25-28., www.savariakarneval.hu, Az Öreg Város Vásárában, mely Savaria-Szombathely belvárosi „vásárterén” valósul meg, a Karnevál napjaiban egyedi portékáikat kínálják az ide sereglett mester-árusok. Az Iseum operajátszás helyszíneként és régészeti tárházként funkcionál. A Gayer-parkban a gyermek számára kínálunk három napos elfoglaltságot. A Borok utcájában a történelmi borvidékek bemutatkozását a magyar népzenei élet kiválóságainak koncertjei fűszerezik. A Fő téren felállított Fórum Színpadon a világzene kiválóságai koncerteznek. A fesztivál fénypontja a mintegy 1000 fős kosztümös felvonulás.

 

Gyógynövényhét, augusztus 15-21., Pannonhalma, www.bences.hu, A magyar néphagyományban is kiemelt Nagyboldogasszony nap köré szervezett Gyógynövényes hét nem csak a Főapátság ezeréves gyógyászati hagyományaira alapozott programjai, de országosan egyedülálló helyszíne révén is egyedi színfolt az ország fesztiváljainak sorában. A bencés gyógyászati hagyományokat, a térségben őshonos gyógynövényekhez kapcsolódó kulturális kincset bemutató programjaink a több száz éve azonos helyen termesztett gyógynövények ültetvényei által körülölelt bemutató gyógynövénykertben és gyógynövényházunkban kerülnek megrendezésre.

 

Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja, augusztus 13-21., Őrség, www.hetretorszag.hu, Hétrétország – a szerek és porták fesztiválja a kulturális turizmust szolgáló „aktív” fesztivál az Őrségben. Összeköti a művészetek által képviselt magas kultúrát a lokális hagyományok hétköznapi értékeivel. Alkotó táborok formájában képzési- és közösségformáló funkciót is betölt.  Értékes, újszerű művészeti produkciókat vonultat föl, emellett életre hívta a Nyitott Porták hálózatát, amely a térségben valamilyen helyi értékkel, érdekességgel bíró magánházak, műhelyek, tanyák láncolatát jelenti. Mindehhez az Őrségi Nemzeti Park érintetlen természeti környezete szolgáltat vonzó hátteret.

 

Félhold- és Telihold- Kőszegi Ostromnapok, augusztus 5-7., www.koszeg.hu, A kőszegi ostrom az 1532. évi oszmán hadjárat legjelentősebb hadi eseménye volt. Országosan ismert, hogy emlékére minden nap 11 órakor megszólalnak a kőszegi harangok. A Kőszegi Ostromnapokat, Vas megye első végvári témájú katonai hagyományápoló nagyrendezvényét a város 2007-ben, az ostrom 475 éves évfordulóján szervezte meg először. Az Ostromnapok azóta Kőszeg kiemelkedő nagyrendezvénye. Jellemzői a széleskörű jelmezes lakossági részvétel (tűzoltók, nemzetiségi önkormányzatok, iparosok, városi képviselők), a középkort idéző katonai és polgári hagyományok ápolása, az ostromban érintett népek (magyar, horvát, német, török) kultúrájának, művészetének, gasztronómiájának bemutatása. A történelmi belváros egyedülálló háttér a középkori városi élet, a piac és a hadi események bemutatásához.

 

III. Tiszavégi Nap, augusztus 06. www.tiszafured.hu, A sportokat és sportszereket népszerűsítő szórakoztató programok, családi versenyek, bemutatók, a tavat és annak élővilágát bemutató túrák ismert és népszerű sportolók bevonásával.

 

Kisköre Ifjúsági nap, augusztus 13., www.kiskore.hu, A Városi Rendezvénysorozat legújabb programelemeként kerül megrendezésre az I. Kiskörei Ifjúsági Nap, amely kísérlete lesz egy nagyobb megyei, vagy régiót átölelő Ifjúsági Fesztiválnak. A két nemes fellépő garantálja a jó időtöltést és hangulatot. Intim Torna Illegál élő nagykoncert. Kowalsky meg a Vega élő nagykoncert.

 

Görög nap, augusztus 13., www.tiszaujvaros.hu, Az egyházközség 25., a templom felszentelésének 20. évfordulójának megünneplése. Az ünnepi liturgiát Atanáz püspök atya vezeti és a Szent Efrém férfikar énekel. A görög katolikus közösség ezzel az alkalommal kívánja bemutatni a lelki-, szellemi-, és művészeti értékeit. Az ünnepséget kötetlen vendéglátással zárják a templomkertben.

 

Tiszaújvárosi Városnapok – Szent István-nap, augusztus 18-20., www.tiszaujvaros.hu, Tiszaújváros, Derkovits Kulturális Központ, Szent István emlékhely, Városháztér, Lorántffy Zsuzsanna szobor. Városnapi programok, testvérvárosi fellépések. Szent István napi ünnepségek Tiszaújvárosban és Tiszaszederkény városrészben. Szabadtéri szórakoztató programok, tűzijáték.

 

Szent István napi programok – Lampionos csónak felvonulás, augusztus 19., www.ttoc.hu, Az Új kenyér ünnepén a Tisza-tó egyik legnagyobb rendezvényén köszöntjük a vendégeket! Esti Vízi Karnevál: kellemes zene kíséretében a tó partjáról rácsodálkozhatnak az éjszaka és a világító csónakok fényeire. Szórakoztató műsorok, kézműves vásár, vidámpark. Este: Vastag Csaba élő koncert (ingyenes). Záró program: tűzijáték 

 

Tóth Tibor és Németh Krisztina – EuroAstra

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s